Nieuwe winkel voor Vodafone op Hoofdstraat Apeldoorn

0

Vodafone huurt per 15 november 2015 nieuwe winkelruimte aan de Hoofdstraat 64 in Apeldoorn. De winkel heeft een oppervlakte van circa 91 m² op de begane grond met opslagruimte van circa 11 m² op de eerste verdieping.

De winkelruimte ligt op een A1‐locatie in het centrum van Apeldoorn. In de directe omgeving zijn landelijk bekende winkelformules zoals; Etos, Foot Locker, Score en Zara gevestigd.

Vodafone is internationaal marktleider op het gebied van mobiele telefonie met wereldwijd circa 400 miljoen klanten. De winkel zal worden gebruikt door BelCompany, een formule van Vodafone.

De verhuurder, een institutionele belegger, werd bij deze transactie begeleid door Rodenburg Makelaars. Vodafone werd bij deze transactie geadviseerd door haar exclusieve vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/nieuwe-winkel-voor-vodafone-op-hoofdstraat-apeldoorn/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?