Nespresso en Villeroy & Boch huren op Gelderlandplein in Amsterdam

0

Kroonenberg Groep heeft met Nespresso overeenstemming bereikt voor een langjarige huurovereenkomst op het Gelderlandplein. Nespresso huurt een winkelruimte van 178 m². De winkel, gelegen aan de entree Van Leijenberglaan naast Albert Heijn XL en de binnenkort te openen nieuwe vestiging van Marqt, zal begin oktober openen.

Met Villeroy & Boch is een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een winkelruimte van 71m². In de winkel op het Gelderlandplein biedt Villeroy & Boch haar assortiment hoogwaardige en exclusieve serviezen en accessoires. De winkel zal na een korte inbouwperiode in het najaar haar deuren openen.

Kroonenberg Groep werd bij beide transacties geadviseerd door KroesePaternotte. Nespresso werd bijgestaan door Colliers International.

 

http://www.kroonenberg.nl/nl/nieuws/299/nespresso-en-villeroy–en–boch-huren-op-gelderlandplein

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?