Joost Vooijs Directeur WPM Retail

0

WPM Groep heeft Joost Vooijs (43) benoemd tot directeur WPM Retail. Hij wordt daarmee eindverantwoordelijk voor alle zaken op het gebied van retail. Zijn focus ligt op voortdurende ontwikkeling en professionalisering van de organisatie en versterking van het marktleiderschap.
In zijn functie als directeur Retail maakt Joost Vooijs deel uit van de directieraad van WPM Groep samen met Ronald Maaskant (financieel directeur WPM Groep), Ger Dings (directeur WPM Development), Ruud Bouma (directeur WPM Offices) en Pieter Affourtit (algemeen directeur WPM Groep).

Sinds 1 november 2014 is Joost Vooijs in dienst bij WPM. Met Cor Eschmeijer, operationeel directeur Winkelcentrum-management, en Tim Remmers, directeur WPM Verhuur & Relocatie, investeert WPM Groep volop in specialisten en innovatie om effectief te kunnen anticiperen op voortdurende veranderingen van het winkellandschap. Het vastgoed wordt immers steeds complexer en de juiste combinatie van specialisten die beschikking hebben over actuele data en kennis zijn bepalend in het huidige tijdsgewricht. WPM Groep zet dan ook volop in op een beleid waarin visie, analyse (data, benchmark, monitoring) en uitvoering, hand in hand gaan.

Joost Vooijs heeft jarenlange ervaring in het management van commercieel vastgoed. Van 2010 tot en met 2014 was hij bij Bouwfonds Investment Management, in de functie van assetmanager, verantwoordelijk voor een omvangrijke winkelportefeuille in Nederland. Daarvoor was hij reeds actief in diverse managementfuncties bij WPM Groep.

 

http://www.wpmgroep.nl/nieuws/441/8/joost-vooijs-directeur-wpm-retail/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?