Valad Europe verlengt huurcontract aan Ravenswade in Nieuwegein

0

Valad Europe, de toonaangevende multi-let real estate investment manager, heeft het huurcontract met horecagroothandel Hanos-ISPC Utrecht B.V. meerjarig verlengd. Het object aan de Ravenswade 90-100 in Nieuwegein beslaat in totaal 9.460 m² (6.662 m² bedrijfsruimte en 2.798 m² kantoorruimte). Het object maakt onderdeel uit van het Valad European Income Fund (VEIF).

Het complete complex aan de Ravenswade bestaat uit 27 units verdeeld over drie gebouwen en heeft een totale oppervlakte van 24.733 m². Het is strategisch gelegen naast de A12 en ligt tussen de knooppunten A2/A12 en A2/A27, wat uitstekende uitvalswegen naar de rest van het land zijn.

Richard den Hartigh, Head of Asset Management Valad Benelux: “Het is voor ons belangrijk dat we zowel huurcontracten vernieuwen en uitbreiden, als dat we nieuwe huurders aantrekken om de huidige huurinkomsten stabiel te houden en waar mogelijk te verhogen. Na de recente herfinanciering van het fonds VEIF, is dit een geweldig resultaat voor zowel het object als voor het fonds.”

Het Valad European Income Fund is een pan-Europees multi-let industrieel fonds met een omvang van 700.000 m² verdeeld over 52 objecten in Denemarken, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Het VEIF heeft een mandaat om te investeren in industriële objecten met een hoog inkomenspotentieel en kapitaalgroei. Het fonds wordt beheerd door Valad Europe.

 

http://www.valad.nl/valad-nieuws/2015/133-valad-europe-verlengt-huurcontract-aan-ravenswade-in-nieuwegein

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?