Gedeelte van Maastrichts winkelcentrum Mosae Forum te koop

0

DTZ Zadelhoff verkoopt namens zijn opdrachtgever ING Vastgoedontwikkeling een gedeelte van het winkelcentrum Mosae Forum in Maastricht.

Het winkelcentrum ligt tussen de Markt en Maasboulevard in Maastricht. Het gaat om twee appartementsrechten, bestaande uit vijf verhuurde winkelruimten, die aan de in- en uitgang liggen van de parkeergarage op niveau -1. De winkelruimten zijn verhuurd aan een traiteur, slager, Turkse en Aziatische supermarkt en het Leger des Heils. In totaal gaat het om circa 3.030 m² b.v.o.

In het winkel-, woon- en werkgebied, Mosae Forum, wordt historie en moderne architectuur gecombineerd om het winkelend publiek een unieke ervaring te bieden. Het project is in 2007 voltooid en biedt bezoekers ruim 18.500 m² (inter)nationale winkels en regionale speciaalzaken in het centrum van Maastricht.

Op 13 oktober a.s. vanaf 14.00 uur wordt een gedeelte van winkelcentrum Mosae Forum in Maastricht via een vrijwillige online verkoop verkocht op www.nationalevastgoedveiling.nl. Tot 22 september is een onderhandse bieding mogelijk bij notaris DLA Piper.

Voor meer informatie over het verkoopproces of toegang tot de digitale dataroom kunt u contact opnemen met DTZ Zadelhoff via onlineverkoop@dtz.nl.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2015/q3-2015/nieuwsberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/gedeelte-van-maastrichts-winkelcentrum-mosae-forum-te-koop/?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?