Dynamis versterkt team met Frank Verwoerd

0

Per 1 september versterkt Frank Verwoerd MSc het team van Dynamis als Research Manager. In deze functie is Verwoerd (26) onder andere verantwoordelijk voor de realisatie van de diverse Sprekende Cijfers rapportages.

Tot op heden was Verwoerd actief als onderzoeker bij het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB). In deze functie was hij verantwoordelijk voor de (beleids)analyses van diverse vraagstukken op de woning-, kantoren- en grondmarkt en het uitwerken van rapportages van diverse onderzoeken. In 2012 rondde hij cum laude zijn master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen af.

Wilfred van der Neut, directeur Dynamis: ‘Ik ben erg blij dat wij Frank kunnen verwelkomen als nieuwe Research Manager. Met zijn opgedane ervaring bij onder andere het EIB wordt Frank een belangrijke schakel in de nieuwe insteek die Dynamis kiest voor haar research. Wij blijven, met kennis vanuit al onze regio’s, sterke inhoudelijke rapporten maken, waar echter meer toekomstverwachtingen aan zullen worden toegevoegd. Dynamis bekrachtigt hiermee naast haar rol als makelaar en taxateur ook haar kunde als ervaren vastgoedconsultant.’

 

http://dynamis.nl/Nieuws/11819/Dynamis-versterkt-team-met-Frank-Verwoerd.html#.VeYVkyjtmko

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?