UNITZ concept verder uitgebreid

0

Kroonenberg Groep heeft recent in Amsterdam nieuwe Unitz gerealiseerd. Zowel aan de Apollolaan in Zuid als in The Curve aan de TT Vasumweg in Noord zijn nieuwe Unitz beschikbaar. De eerste huurders hebben hun intrek inmiddels genomen.

In de eerder gerealiseerde Unitz aan de 1e Jan Steenstraat waren alle ruimten bij oplevering al verhuurd en is besloten nog een Unitz-verdieping te creëren.

Kroonenberg Groep heeft sinds de lancering van UNITZ, eind 2011, ruim 5.000 m² verhuurd aan 70 verschillende huurders. UNITZ geeft huurders de mogelijkheid om op flexibele basis een zelfstandige turn key kantoorunit te huren vanaf 30 m². Met het aanbieden van deze UNITZ speelt Kroonenberg Groep in op de behoefte van zelfstandige onderne-mers en het MKB.

Inmiddels zijn er 10 UNITZ locaties in Amsterdam. Met locaties in Amsterdam Noord (Klaprozenweg en The Curve), Zuid (Gelderlandplein, Zocherstraat, Apollolaan en 1e Jan Steenstraat), Centrum (Vijzelgracht, Leidsestraat en het Rokin) en Zuidoost (Ellermanstraat) biedt UNITZ dekking over heel de stad. In Rotterdam is momenteel 1 UNITZ locatie.

Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs en Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten zijn samen verantwoordelijk voor de verhuur van UNITZ.

 

http://www.kroonenberg.nl/nl/nieuws/297/unitz-concept-verder-uitgebreid

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?