Nieuwe directie Van Wijnen Groep N.V.

0

Vandaag is de Groepsdirectie van Van Wijnen in een nieuwe bezetting aan de slag gegaan. Naast de zittende directieleden Joost van Kimmenaede (commercieel directeur) en Kees Wielaart (financieel directeur) hebben Edwin van den Berg (directievoorzitter) en Ben Bergsma (directeur bouw) sinds vandaag officieel zitting in de directie van Van Wijnen.

Edwin van den Berg (44) volgde Cees van Bemmel op, die na tien jaar directievoorzitterschap afscheid van Van Wijnen nam. Van den Berg was tot voor kort managing director van de productiebedrijven van CRH in de Benelux. Daarvoor bekleedde hij directiefuncties binnen verschillende CRH-divisies in Europa.

Ben Bergsma (49) volgt per vandaag Van Wijnen-directeur Hein Huisman op, die met pensioen gaat. Bergsma was voorheen managing director van CRH Structural Nederland. Daarvoor was hij onder meer directeur operations bij Koninklijke Auping en HR-manager bij Sara Lee/Douwe Egberts. Zowel Cees van Bemmel als Hein Huisman blijft voorlopig nog betrokken bij de Groepsdirectie om de transitie soepel te laten verlopen.

De vernieuwde Groepsdirectie van Van Wijnen streeft ernaar om de bouw- en projectontwikkelingsonderneming te blijven die het nu is: sterk, met mooie projecten en vakkundige medewerkers die elke dag in touw zijn voor alle klanten.

Edwin van den Berg en Ben Bergsma zullen de komende periode de tijd nemen om kennis te maken met klanten en andere relaties. Zij zien uit naar alle ideeën die er leven om de samenwerking verder te versterken. Samen met collega-directieleden en de regioteams is hun doel om oprecht, gedreven en grensverleggend verder te bouwen aan een bloeiend Van Wijnen.

 

https://www.vanwijnen.nl/actueel/bouwnieuws/Nieuwe-directie-Van-Wijnen-Groep-N-V-.html?id=2548

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?