IWAL en Anculus huren van Brug-Ned in Eindhoven Tower

0

Anculus en IWAL zijn verhuisd naar het compleet gerenoveerde kantoor aan de Bogert 31 in Eindhoven. Anculus huurt circa 336 m² kantoorruimte op de vijfde verdieping en IWAL huurt circa 168 m² kantoorruimte op de eerste verdieping in de Eindhoven Tower.

De kantoortoren is onlangs opgeleverd na een grootschalige verbouwing. De toren heeft een compleet nieuw interieur en voldoet hierdoor aan de wensen en eisen van hedendaagse kantoorgebruikers.

Het NS-Station, het Philips Stadion en het hoofd winkelgebied van Eindhoven liggen op vijf minuten loopafstand van het karakteristieke gebouw. Diverse units zijn nog beschikbaar voor verhuur.

Anculus, opgericht in 2006, is een autoriteit op het gebied van ondersteunende diensten in onderwijs en kinderopvang. Het bedrijf houdt zich bezig met huisvesting en facilitaire dienstverlening en ondersteunt bij de professionalisering van bedrijfsprocessen.

IWAL is al meer dan dertig jaar specialist in diagnostiek en behandeling van dyslexie en heeft als doelstelling het aanbieden van (wetenschappelijk getoetste) kwalitatief hoogwaardige dyslexiezorg. IWAL heeft meerdere vestigingen in Nederland.

Brug-Ned bv werd bij deze transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/iwal-en-anculus-huren-van-brug-ned-in-eindhoven-tower/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?