Booking.com huurt ruim 13.500 m² in Piet Hein Buildings te Amsterdam​​

0

Booking.com heeft een langjarig huurovereenkomst afgesloten voor ca. 13.500 m² in gebouw Rood en Wit in Piet Hein Buildings aan de Piet Heinkade te Amsterdam.

Over Piet Hein Buildings
Piet Hein Buildings ligt naast de Passengers Terminal Amsterdam aan de zuidoever van het IJ en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, auto en fiets. Het complex omvat onder andere het gemeenschappelijk restaurant “De Kombuis”, een vergadercentrum, een grote ondergrondse (en deels openbare) parkeergarage en een eigen WKO-installatie. Huidige huurders zijn onder andere Teva, Corbion, Taxand, Boer & Croon, Havenbedrijf Amsterdam en Hay Group.

Over Booking.com
Booking.com, een dochteronderneming van de Priceline Group, is wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Er worden iedere dag meer dan 900.000 kamernachten gereserveerd via Booking.com. De website en apps van Booking.com trekken bezoekers van over de hele wereld, zowel zakenreizigers als vakantiegangers. De website van Booking.com is internationaal van opzet; hij is beschikbaar in meer dan 40 talen en biedt ruim 717.000 accommodaties in 221 landen.

Bij deze transactie is verhuurder Piet Hein Buildings B.V. tijdens het hele proces commercieel geadviseerd door JLL en juridisch ondersteund door NautaDutilh. Huurder Booking.com werd juridisch alsmede technisch bijgestaan door respectievelijk Allen & Overy LLP en Procore. NL real estate heeft Booking.com gedurende het gehele commerciële traject geadviseerd.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/761/booking_com_huurt_ruim_in_piet_hein_buildings_te_amsterdam%E2%80%8B%E2%80%8B

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?