Hurks benoemt Vivienne Klaassen als algemeen directeur Bouw en Vastgoedontwikkeling

0

Per 1 september a.s. bekleedt Vivienne Klaassen (51) de nieuwe functie van algemeen directeur Bouw en Vastgoedontwikkeling. Zij zal leiding geven aan de integratie tussen de disciplines bouw en vastgoedontwikkeling zodat nog adequater antwoord kan worden gegeven op ontwikkelingen in de woonmarkt.

De invulling van deze functie is in lijn met de strategie van Hurks om kwalitatief bijzondere woningbouwprojecten te ontwikkelen, realiseren, onderhouden en beheren waarbij onze klant van initiatief- tot gebruiksfase centraal staat. Hurks zet hiermee een volgende stap in zijn ambitie: het zijn van een toonaangevende top-5 woonontwikkelaar en -bouwer in de regio Brabant, de Randstad en Utrecht.

Vivienne heeft ruime commerciële ervaring op het gebied van vastgoed, woningbouw en utiliteitsbouw binnen BAM en Ballast Nedam. Op dit moment is zij directeur Projecten & Spoor binnen BAM Infra Energie & Water alsmede Commercieel Directeur BAM Infra Connect (BAM Infra Energie & Water, BAM Infra Telecom en BAM Infra Rail).

 

http://www.hurks.nl/nl/over-ons/nieuws/hurks-benoemt-vivienne-klaassen-als-algemeen-directeur-bouw/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?