Universal Studios International sluit nieuwe huurovereenkomst in Berghaus Plaza

0

Kroonenberg Groep is met Universal Studios International (USI) een nieuwe, langjarige huurovereenkomst aangegaan. USI zal in Berghaus Plaza in totaal 1.700 m² kantoorruimte huren, een bioscoopruimte van circa 165 m² en 30 parkeerplaatsen. USI, een internationaal filmdistributiebedrijf, was reeds huurder in Berghaus Plaza en had een vestiging in Amsterdam Noord. Deze vestigingen zijn nu samengevoegd op één locatie.

Berghaus Plaza, gesitueerd aan het Koningin Wilhelminaplein te Amsterdam West, beslaat in totaal 21.000 m². Andere huurders in het gebouw zijn onder meer winkelmakelaar KroesePaternotte, marktonderzoeksbureau Ipsos en Ziggo. In het pand is nu nog 2.500 m² beschikbaar.

Kroonenberg Groep werd geadviseerd door Van Dijk en Ten Cate collegiaal met TREC; USI werd bijgestaan door Colliers International.

 

http://www.kroonenberg.nl/nl/nieuws/296/universal-studios-international-sluit-nieuwe-huurovereenkomst-in-berghaus-plaza

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?