Edwin van de Woestijne Managing Director Commercieel Vastgoed bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

0

Drs. Edwin van de Woestijne (46) wordt per 1 oktober 2015 Managing Director Commercieel Vastgoed en Fund Director van het ASR Dutch Prime Retail Fund bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de winkel- en kantoorportefeuille met een gezamenlijke waarde van circa € 1,9 miljard.

Edwin van de Woestijne is op dit moment Head of Asset Management bij Bouwfonds Investment Management B.V. In zijn nieuwe functie als Managing Director Commercieel Vastgoed bij a.s.r. vastgoed vermogensbeheer is hij lid van het managementteam en verantwoordelijk voor het ASR Dutch Prime Retail Fund en de business line Commercieel Vastgoed. Deze portefeuille bestaat uit winkel-, kantoor- en parkeerbeleggingen met een gezamenlijke waarde van circa €1,9 miljard.

Dick Gort, CEO a.s.r. vastgoed vermogensbeheer:“We zijn blij dat Edwin van de Woestijne de overstap naar a.s.r. vastgoed vermogensbeheer maakt. Hij is met zijn ervaring en expertise een goede aanvulling op het fondsteam. Daarnaast zal hij als onderdeel van het managementteam bijdragen aan de verdere versteviging van onze positie als vastgoed vermogensbeheerder in de Nederlandse markt.”

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2015/08/edwin-van-de-woestijne-managing-director-commercieel-vastgoed-bij-asr-vastgoed-vermogensbeheer/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?