Job Kuijpers commercieel manager Heembouw

0

Met ingang van 1 juli 2015 is ing. J.F. (Job) Kuijpers [1984] benoemd tot commercieel manager bedrijfsruimten. Job Kuijpers is sinds 2011 bij Heembouw werkzaam. Als turnkey bouwer biedt Heembouw haar klanten een integrale oplossing voor hun huisvestingsvraagstukken. Op de markt voor bedrijfsruimten is Heembouw een belangrijke speler, met name op het gebied van logistiek vastgoed en productie.

Zo leverde Heembouw onlangs de nieuwe productiehal op voor Bierens Machinefabrieken aan de Ringbaan Noord in Tilburg en sloot Heembouw onlangs een overeenkomst voor de realisatie van een nieuw warehouse voor voor Staay Food Group in Papendrecht. Job Kuijpers is actief vanuit de locatie van Heembouw in Breda en is het eerste aanspreekpunt voor de commerciële activiteiten in de regio zuid Nederland.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/job-kuijpers-commercieel-manager-heembouw.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?