Timothy Habraken als Senior Consultant Duurzaamheid naar CBRE

0

CBRE heeft per 3 augustus jl. Timothy (Tim) Habraken Msc. aangetrokken als Senior Consultant Duurzaamheid. Tim richt zich binnen het Development Services team op de begeleiding en advisering van opdrachtgevers bij duurzaamheidsvraagstukken.
Het betreft strategische en operationele adviezen op het gebied van gebouwen, portfolio’s en organisaties, variërend van duurzaamheidscertificeringen (BREEAM) en energieprestaties tot green lease en GRESB. Het team van CBRE dat zich bezighoudt met duurzame dienstverlening bestaat hiermee uit 11 experts.

Habraken heeft ruime ervaring als duurzaamheidsconsultant opgedaan bij verschillende architecten- en ingenieursbureaus in binnen- en buitenland. Hij komt over van CSD Ingenieure, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de strategische, technische en commerciële implementatie van duurzaamheidsaspecten in corporate huisvestingsstrategieën, alsmede het managen van duurzaamheidscertificeringen (o.a. LEED) in ontwikkeling, bouwproces en beheer van bestaande gebouwen en nieuwbouw.

Development Services is gevestigd op het hoofdkantoor van CBRE in Amsterdam en telt 30 medewerkers met een technische, bouwkundige en/of projectontwikkelingsachtergrond. Het team adviseert beleggers en financiers over het optimaliseren van hun vastgoed. Met als uiteindelijke doel een realistisch rendement door een solide exploitatie of succesvolle verkoop. Naast technische advisering en planvorming zijn zij ook verantwoordelijk voor projectmanagement van renovatie of herontwikkeling van kantoren, winkel- en logistiek vastgoed.

 

http://nieuws.cbre.nl/cbre-versterkt-duurzame-dienstverlening/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?