Eva Hukshorn benoemd als COO van OVG Real Estate

0

OVG Real Estate maakt bekend dat Eva Hukshorn per 1 augustus aanstaande is benoemd als COO (Chief Operational Oficer) in de Board van OVG Real Estate.

Binnen OVG wordt Eva Hukshorn (1978) verantwoordelijk voor de interne organisatie en zal zij de directie ondersteunen in de huidige expansie. Met de benoeming van Eva legt OVG verdere focus op operational excellence, innovatie en technologie.

Eva heeft ervaring als Informal Investor en ondernemer. Ze was tot op heden partner bij EFactor (genoteerd aan de Amerikaanse beurs), het grootste online netwerk voor ondernemers wereldwijd met 1,5 miljoen leden.

Voordat Eva ondernemer en investeerder werd, heeft ze 7 jaar ervaring opgedaan als financieel en strategisch adviseur in Investment Banking in Londen, New York en Amsterdam. Zij werkte voor Accenture en ABN AMRO / RBS. Eva heeft een master in Financiële Economie (MSc), studeerde Internationale Aziatische Politiek in Taiwan en is een Certified Management Accountant (CMA). In 2011 haalde ze haar Colloquium in Algemene & Moderne Kunstgeschiedenis in Amsterdam.

Eva is verkozen tot “Onderneemster van het Jaar 2012” door de Federatie Zakenvrouwen.

 

http://www.ovg.nl/blog/eva-hukshorn-benoemd-als-coo-van-ovg-real-estate

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?