Dennis van Oosten in dienst bij Verwey Vastgoed

0

Verwey Vastgoed heeft Dennis van Oosten (28 jaar) aangesteld als Accountmanager Wonen op het kantoor in Amsterdam. Dit vanwege de ambitie om het verhuren en beheren van woningen in Amsterdam en de regio vorm te geven.

Dennis was hiervoor onder andere werkzaam als verhuurder en beheerder bij Living Today en Property Trader en zal samen met de collega’s van de business unit Wonen in Rotterdam, het accountteam Wonen en de bijbehorende dienstverlening in Amsterdam gaan vorm geven.

Verwey Vastgoed gaat dan, naast BOG-portefeuilles, tevens woning- en VvE-portefeuilles vanuit Amsterdam beheren.

Kantoor Amsterdam
Van oorsprong is Verwey Vastgoed een Rotterdams bedrijf. In 2002 heeft Verwey Vastgoed ook een kantoor geopend in Heerlen en sinds medio 2012 is Verwey Vastgoed ook actief vanuit haar kantoor in Amsterdam. Vanuit het kantoor in Amsterdam ligt op dit moment het accent op het property management van BOG-portefeuilles. Gezien de toenemende vraag naar de verhuur en het property management van woningen in Amsterdam en de regio, is besloten om ons bestaande kantoor in Amsterdam te gaan versterken met specialisten op het gebied van verhuur en beheer van woningen.

Verwey Vastgoed is binnen het gehele segment van het vastgoedmanagement actief. In opdracht van diverse gerenommeerde vastgoedbeleggers, asset managers, corporaties en gemeentes beheert Verwey Vastgoed kantoren, bedrijfshallen, winkels, woningen en VvE’s.

Momenteel zijn er 123 medewerkers vanuit meerdere kantoren werkzaam bij Verwey Vastgoed. Verwey Vastgoed BV is ISAE 3402 Type II gecertificeerd.

 

http://verweyvastgoed.nl/Nieuws/11709/Dennis-van-Oosten-in-dienst-bij-Verwey-Vastgoed.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?