BDO huurt in HNK Apeldoorn

0

NSI heeft een langjarige huurovereenkomst met BDO Accountants & Adviseurs voor HNK Apeldoorn gesloten. BDO huurt vanaf 1 november circa 1.400 m² kantoorruimte op de 17e en 18e verdieping en 50 parkeerplaatsen in HNK Apeldoorn aan de Boogschutterstraat.

HNK Apeldoorn is een markant gebouw van circa 14.500 m² verdeeld over 21 verdiepingen en ligt strategisch dichtbij de A50. Met HNK (Het Nieuwe Kantoor)-concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestigingsconcepten in de kantorenmarkt.

BDO opent een kantoor in Apeldoorn, naast de bestaande BDO-vestigingen in de regio zoals in Nunspeet, Ede en Zutphen. De nieuwe vestiging in Apeldoorn krijgt een centrale functie in het gebied door vakspecialisten samen te brengen en de backoffice te clusteren om zo de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden. De adviseurs zijn en blijven vanuit de regio Arnhem, Nunspeet, Ede en Zutphen aanwezig.

Mede door de goede bereikbaarheid en de gedeelde diensten, zoals bemande receptie, horeca en flexibele vergaderruimtes die HNK biedt, heeft BDO na een uitgebreide marktinventarisatie voor deze locatie gekozen.

BDO accountants en adviseurs werd bij de aanhuurprocedure en due dilligence op de klimaatinstallatie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q3-2015/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2015/bdo-huurt-in-hnk-apeldoorn/?page=1&region=

Share.

Leave A Reply