Vastgoedpraktijk AKD wordt uitgebreid door komst Sander Engels

0

Advocaten- en notariskantoor AKD heeft per 1 juli 2015 Sander Engels aangetrokken als senior medewerker voor de Bouw & Vastgoedsectie. Sander zal zich bij AKD met name gaan richten op innovatieve samenwerkingsvormen in de bouw- en infrasector en projectontwikkeling. Sander Engels stelt: “AKD heeft een brede bouw- en vastgoedpraktijk met een uitstekende reputatie in de markt. Met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen wordt, vanuit verschillende disciplines en met korte lijnen naar de cliënten, hoge kwaliteit geleverd. Ik verheug mij er op om onderdeel uit te maken van het bouw- en vastgoedteam.”

Jelle Otten, sectievoorzitter Bouw & Vastgoed Amsterdam: “Onze vastgoedrelaties hebben een groeiende behoefte aan integrale advisering. Wij werken daarom met onze cliënten en andere partijen nauw samen om te komen tot de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Sander Engels zal hieraan een belangrijke bijdrage kunnen leveren, meer in het bijzonder door zijn expertise op het gebied van innovatieve samenwerkingsvormen zoals co-creatie. Wij zijn dan ook blij met zijn komst.”

Sander Engels is gespecialiseerd in het bouw- en vastgoedrecht en houdt zich onder andere bezig met contractvorming bij complexe bouw- en infraprojecten, vastgoedtransacties en geschillen. Sander adviseert onder andere woningcorporaties, zorginstellingen, overheden en ontwikkelaars bij geïntegreerde (bouw)contracten en vraagstukken op het gebied van projectontwikkeling en bij transacties. Sander was eerder als advocaat verbonden aan VBTM en Loyens & Loeff.

Sander Engels zal praktijk voeren vanuit kantoor Amsterdam.

 

https://www.akd.nl/o/Paginas/Persberichten/Persberichten%202015/Vastgoedpraktijk-AKD-wordt-uitgebreid-door-komst-Sander-Engels.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?