Promoties bij JLL

0

Jac Bressers benoemd tot Regional Director, twee National Director benoemingen en zeven benoemingen tot Associate Director.

Internationaal vastgoedadviseur JLL heeft Jac Bressers, Managing Director Tétris Design and Build / Head of Property Asset Management, benoemd tot Regional Director. Bressers heeft de afgelopen jaren een leidende rol gehad in het succes van Tétris en de verdere ontwikkeling van Management Services in Nederland.

Christiaan de Wal, Legal Counsel & Compliance officer EMEA en Jorn Thoomes, Head of Residential Investments zijn benoemd tot National Director. Hun promotie is een erkenning van de voortrekkersrol die zij innemen in de verdere groei en ontwikkeling van JLL’s business.

Naast deze benoemingen zijn onderstaande adviseurs benoemd tot Associate Director:
• Martijn Derks, Residential Investments
• Paul Becks, Industrial & Logistics regio Amsterdam
• Kay Tjon Tjauw Liem, Corporate Solutions
• Remco van der Mije, Corporate Solutions
• Evert-Jan Tak, Property & Asset Management
• Ellen Waals, Head of Tenant Representation Amsterdam
• Diederick Willemsen, Tétris

Voor deze vastgoedtalenten is dit een erkenning van hun stelselmatige en solide bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie en van de toegevoegde waarde die zij bieden aan onze klanten. De promoties zijn voortgekomen uit een combinatie van succes in de business in het algemeen en het individuele succes van de medewerkers.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/752/promoties-bij-jll-2015

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?