Desirée Uitzetter benoemd als directeur Gebiedsontwikkeling bij BPD

0

Hoevelaken, 7 juli 2015 – Desirée Uitzetter (46) treedt per 1 november 2015 in dienst als directeur Gebiedsontwikkeling bij BPD. Uitzetter volgt hiermee prof. mr. Friso de Zeeuw op die de organisatie per 1 mei 2016 zal verlaten.

Desirée Uitzetter is sinds 2010 in dienst van de Stec Groep dat opdrachtgevers helpt bij economische vragen over gebouwen, gebieden en grond. Dit op de werkvelden wonen, bedrijventerreinen, kantoren, winkels en zorgvastgoed. Als partner van het bureau hield Uitzetter zich bezig met kennisontwikkeling en vernieuwing op het terrein van gebiedsontwikkeling en wonen. Eerder was Desirée Uitzetter onder meer projectdirecteur bij BNG gebiedsontwikkeling en senior adviseur bij KPMG/Metrum. Uitzetter studeerde Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht.

Met de benoeming van Desirée Uitzetter speelt BPD in op het vertrek van Friso de Zeeuw die per 1 mei 2016 met de VUT gaat en zich wil richten op andere activiteiten. De Zeeuw is sinds april 1998 werkzaam bij BPD en haar rechtsvoorgangers als directeur Nieuwe Markten. De Zeeuw vervulde een voortrekkersrol bij het op de kaart zetten van BPD als gebiedsontwikkelaar. Zowel binnen als buiten het bedrijf is Friso de Zeeuw een veelgevraagd klankbord vanwege zijn grote expertise binnen de volle breedte van het vakgebied Gebiedsontwikkeling. Hij blijft actief als praktijkhoogleraar aan de TU Delft.

BPD CEO Walter de Boer over de aanstelling van Desirée Uitzetter: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Desirée naar BPD. Zij zal zich gaan toeleggen op een groot deel van het werkveld en takenpakket van Friso. Dit behelst onder andere de verdere professionalisering van het vak gebiedsontwikkeling met in het verlengde daarvan ons beleid gericht op voorwaartse integratie dat hoog op de strategische agenda van onze organisatie staat. Ik heb het volste vertrouwen dat Desirée hier op uitstekende wijze invulling aan zal geven.”

 

http://www.bpd.nl/over-bpd/nieuws/desir%C3%A9e-uitzetter-benoemd-als-directeur-gebiedsontwikkeling-bij-bpd

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?