Eric Verwey benoemd tot nieuwe voorzitter VGM NL

0

Op 23 juni 2015 is tijdens de VGM NL-ledenvergadering Eric Verwey (51) unaniem gekozen tot de nieuwe voorzitter van VGM NL. Hij volgt hiermee Jac Bressers (JLL) op.
Eric Verwey, algemeen directeur van Verwey Vastgoed BV, heeft een groot netwerk, kennis van alle disciplines in het Vastgoed- en VVE-management en is een ondernemer pur sang.

Verwey: “Ik heb er zin in om met een enthousiast bestuur en bedrijfsbureau de belangenbehartiging van ons vakgebied verder vorm te geven. De afgelopen jaren is het werkveld enorm geprofessionaliseerd en er ligt dan ook een belangrijke taak om deze meerwaarde in de komende jaren verder aan te tonen. Niet alleen voor bestaande klanten van onze leden, maar ook voor nieuwe marktsegmenten zoals gemeentes, corporaties en rijks/ zorgvastgoed. Met de reeds ingeslagen heldere koers die is vastgelegd in het VGM NL-jaarplan, kunnen de leden de komende jaren wederom rekenen op de inzet en gedrevenheid van de medewerkers en de bestuursleden. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij.”

 

http://vgm.nl/NieuwsDetail.aspx?RecID=11471

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?