Arjen Ennema versterkt Retail team van Cushman & Wakefield

0

Arjen Ennema (29) versterkt per 1 juni 2015 het Retail Rent Review team van Cushman & Wakefield in Amsterdam. Ennema werkte tot heden als taxateur in het Valuation & Advisory team van de internationaal vastgoedadviseur. In zijn nieuwe functie richt Ennema zich op het begeleiden van beleggers en retailers bij huurprijsherzieningen. Huurprijzen in winkelvastgoed kunnen, anders dan bij bijvoorbeeld kantoren, periodiek worden herzien. De begeleiding hiervan vraagt zeer specifieke deskundigheid die Ennema heeft opgedaan in zijn functie als taxateur.

Ennema maakt in zijn nieuwe functie deel uit van het team van Arjen Boesveldt, Head of Retail bij Cushman & Wakefield. Arjen Boesveldt zegt over de benoeming van Ennema: “huurprijsherzieningen op de winkelvastgoedmarkt zijn bij wet geregeld. In de huidige winkelvastgoedmarkt zien wij dat begeleiding van deze trajecten steeds vaker aan de orde is. Ik ben dan ook heel blij met de specifieke deskundigheid van Arjen, vooral ook omdat hij uit onze eigen organisatie komt en dus de klanten en onze aanpak en werkwijze heel goed kent.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/06/arjan-enema-versterkt-retail-team-cushman-and-wakefield/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?