DTZ Zadelhoff trekt nieuwe vastgoedadviseurs aan

0

De afgelopen maanden heeft DTZ Zadelhoff weer enkele nieuwe collega’s aangenomen. Deze horizontale instromers brengen veel kennis en ervaring met zich mee.

Marco Greve RT MSRE is in april bij DTZ Zadelhoff gestart en komt op kantoor Amsterdam het team Valuation Advisory Services International versterken. Marco (1968) heeft ruim 15 jaar ervaring in verschillende disciplines binnen het vastgoed. Zijn werkervaring heeft hij afwisselend opgedaan binnen asset management en de makelaardij, onder andere bij DGB Rotterdam en Breevast in Amsterdam.

Anton Dörsch REV RMT VRT is in mei bij DTZ Zadelhoff gestart en komt op kantoor Amsterdam de afdeling Valuation Advisory Services versterken met als specialisme Herbouwwaardetaxaties. Anton (1954) heeft ruim 30 jaar ervaring in verschillende disciplines binnen het vastgoed, onder andere in bedrijfsinventaris ex.art.7960 BW, industriële taxaties, herbestemmingen en bedrijfsverplaatsingen. Hij heeft ervaring opgedaan als taxateur en allround vastgoedadviseur onder andere bij Troostwijk in Amsterdam, Arcadis Bodegraven en TWI Consultancy bv (zelfstandig ondernemer).

Janneke Dirkze-Verkleij (1981) is bij de afdeling Property Management gestart als facilitair manager. Ze heeft de opleiding Facilitair Management afgerond, aangevuld met een post-hbo opleiding Bedrijfskunde en ze verwacht in juni 2015 haar inkoopopleiding Professional NEVI 1 te behalen. Janneke heeft bijna 11 jaar ervaring in het facilitaire vak. Ze heeft zes jaar als facilitair manager gewerkt bij het internationale hoofdkantoor van TNT Express, waar ze ook betrokken is geweest bij de nieuwbouw en inrichting van het toenmalige meest duurzame kantoorgebouw in Europa, ‘TNT Centre’.

Rik van der Lee (1982) is gestart als technisch manager bij de afdeling Property Management met als belangrijkste focus Beurs-WTC in Rotterdam. Rik heeft na de MTS de opleiding hbo Facility Management gevolgd. Rik is sinds 2001 werkzaam in het vastgoedmanagement en heeft als technisch manager bij onder andere Verwey Vastgoed, Colliers International en CBRE gewerkt.

Corine de Hoog (1986) is gestart als coördinator parkeren. Corine heeft in 2008 de opleiding hbo Facility Management afgerond en is daarna direct gestart als servicedeskmedewerker voor Sodexo Altys binnen Shell Headquarters in Den Haag. In 2012 werd het contract van Sodexo Altys binnen Shell HQ overgenomen door Johnson Controls – Global Workplace Solutions, waar Corine de laatste drie jaar als ruimtebeheerder heeft gewerkt. In haar rol als coördinator parkeren bij de afdeling Property Management houdt zij zich bezig met zowel de commerciële als de technische kant om en binnen de parkeergarages van Beurs-WTC.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2015/q2-2015/nieuwsberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2015/dtz-zadelhoff-trekt-nieuwe-vastgoedadviseurs-aan/?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?