Cushman & Wakefield benoemt Mikayel Yetkin als Property Manager

0

Mikayel Yetkin (31) start vandaag als Property Manager in het Property & Asset Managementteam van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Yetkin wordt verantwoordelijk voor het technisch management van een aantal kantoorgebouwen en winkels die deel uitmaken van de beheerportefeuille van Cushman & Wakefield.
Yetkin is afkomstig van vastgoedbeheerder Bilfinger Real Estate in Utrecht waar hij het afgelopen jaar heeft gewerkt als junior technisch manager voor het beheer van kantoren, woningen en winkels. Yetkin studeerde Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht.
Cushman & Wakefield is een van de grote internationale vastgoedadviseurs op de commerciële vastgoedmarkt. Vastgoedbeheer, een derhalve ook technisch beheer, valt binnen het dienstenpakket van het Property & Asset Management team dat gespecialiseerd is in kantoren, winkels en logistiek vastgoed. Het team beheert een portefeuille van circa 1 miljoen m2 vastgoed in opdracht van particuliere en institutionele beleggers. In EMEA heeft Cushman & Wakefield circa 18 miljoen m² vastgoed in beheer.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/06/cushman-and-wakefield-benoemt-mikayel-yetkin-als-property-manager/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?