Amvest portefeuillemanager woningfonds BPD

0

Amvest Investment Management en BPD hebben op de Provada een managementovereenkomst ondertekend voor het portefeuillemanagement van de Interne Beleggingsportefeuille (IBP) van gebiedsontwikkelaar BPD.

Concrete aanleiding voor de samenwerking tussen BPD en Amvest is de wens van BPD om het rendement op haar beleggershuurwoningen beter te benutten. Dit in navolging op de tendens van de afgelopen jaren waarin BPD constateerde dat de transactieprijzen voor beleggershuurwoningen meer en meer onder druk kwamen te staan waardoor er vaak onvoldoende marge werd gerealiseerd bij de verkoop van woningen aan beleggers. In de verwachting dat de rendementen hierop de komende jaren weer zullen verbeteren heeft BPD in 2014 besloten een eigen IBP samen te stellen. BPD benaderde daaropvolgend Amvest om het portfolio- en assetmanagement van de IBP te verzorgen en hen te adviseren bij de uitbreiding hiervan.

Wim Wensing, directeur Investment Management van Amvest: “Wij zijn er erg trots op dat marktleider BPD heeft gekozen voor Amvest als portefeuillemanager van hun interne beleggingsportefeuille. Dit initiatief is een mooi voorbeeld van goed ondernemerschap en laat zien dat het vertrouwen in herstel van de woningmarkt steeds breder wordt gedragen. De samenwerking met BPD past helemaal in de strategie van Amvest om onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van management van woningportefeuilles ook in te zetten voor separate accounts.”

 

http://www.amvest.nl/nieuws/amvest-portefeuillemanager-woningfonds-bpd/

Share.

Leave A Reply