Frank Veen in dienst bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager

0

Frank Veen (36) is per 1 juni 2015 in dienst getreden bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager. Frank gaat zich bij Blauwhoed bezighouden met de ontwikkeling van projecten vanaf het eerste initiatief tot de oplevering, met name vanuit het regiokantoor in Amsterdam.

Het nieuwe ontwikkelen zit bij Frank in het DNA. Na zijn studie was hij 4 jaar actief als conceptontwikkelaar bij TCN en daarna ruim 7 jaar als projectontwikkelaar bij Lingotto in Amsterdam. Daar werkte hij onder andere aan CPO-project Lokaal Zuid, woontoren Amstelkwartier en transformatieproject World of Food Amsterdam. In 2012 rondde Frank zijn Master of Real Estate aan de ASRE af.

Blauwhoed richt zich als onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt haar projecten in co-creatie, met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. In diverse plaatsen is Blauwhoed actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.

 

http://blauwhoed.nl/frank-veen-dienst-bij-blauwhoed-als-ontwikkelingsmanager

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?