Haico Taekema versterkt AM Noordwest

0

Ing. Haico Taekema treedt per 1 juni 2015 in dienst bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van projectontwikkelaar zal hij het team van AM regio Noordwest gaan versterken.

Haico Taekema (50) zal in zijn nieuwe functie bij AM met name actief zijn in de Metropool Regio Amsterdam (MRA) en zich richten op een aantal gebiedsontwikkelingen in deze regio. Met deze versterking van het team AM Noordwest geeft AM verdere invulling aan haar betrokkenheid in de de Metropool Regio Amsterdam met vernieuwende concepten en co-creatie volgens haar businessmodel I AM YOU. Haico Taekema is afkomstig van woningcorporatie Ymere waar hij heeft gewerkt als ontwikkelingsmanager. Tussen 1997 en 2005 was hij eerder al werkzaam bij AM. Hij is afgestudeerd aan de HTS in Amsterdam, Bouwkunde, afstudeerrichting Management en Uitvoering.

 

http://www.bam.nl/pers/persberichten/haico-taekema-versterkt-am-noordwest?position=0&list=eD8KhWKKv2NUn2hcjKNcT7LlviTemWkVujPtHkLCyYE

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?