Rogier Hendriks en Arthur IJsseldijk in dienst als projectontwikkelaar bij a.s.r. vastgoed ontwikkeling

0

a.s.r. vastgoed ontwikkeling heeft per 1 mei jl. Rogier Hendriks en Arthur IJsseldijk aangesteld in de functie van allround projectontwikkelaar. Zij nemen de plaatsen in van Piet Hein Erdman en Armand Schuurman, die vertrokken naar respectievelijk JLL en Amvest.

Rogier Hendriks is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het commerciële programma (retail, kantoren, voorzieningen, parkeren) in het project Leidsche Rijn Centrum. Arthur IJsseldijk is eveneens werkzaam binnen het projectteam Leidsche Rijn Centrum en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de woningen. Richard Lokhorst blijft leiding geven aan het project namens beide participanten Vesteda en a.s.r. vastgoed ontwikkeling

Rogier was voor zijn overstap naar a.s.r. vastgoed ontwikkeling werkzaam als Manager Ontwikkeling en Acquisitie bij Multi Vastgoed. Daarvoor was hij werkzaam bij ING Vastgoed Ontwikkeling. Arthur werkte hiervoor als senior project manager Development bij Wereldhave Management Nederland B.V. Ontwikkelaar a.s.r. is voor Arthur geen onbekende. Van 2007 tot 2012 was hij werkzaam bij de ontwikkelaar als ontwikkelingsmanager en projectdirecteur van het Centrumplan Meerrijk in Eindhoven.

 

http://www.asrvastgoedontwikkeling.nl/nieuws/persberichten/2015/05/rogier-hendriks-en-arthur-ijsseldijk-in-dienst-als-projectontwikkelaar-bij-asr-vastgoed-ontwikkeling/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?