Cushman & Wakefield breidt team verder uit

0

Rick Schoonderbeek (30) is per 1 mei 2015 in dienst getreden als adviseur retail binnen het Retail Agency team van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Schoonderbeek is in deze functie verantwoordelijk voor de verhuur van winkelvastgoed in het highstreet-segment in opdracht van eigenaren, belleggers en ontwikkelaars. Schoonderbeek is afkomstig van JLL waar hij de afgelopen zeven jaar vastgoedadviseur was op de kantoren- en winkelvastgoedmarkt.

Barzien Khoshbakht (26) is bij Cushman & Wakefield aangesteld als taxateur in het Valuation & Advisory team. Hij richt zich in deze functie op taxaties van commercieel vastgoed. Khoshbakht heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven waar hij recent de master Real Estate Management & Development heeft afgerond. Voor het maken van zijn afstudeerscriptie liep hij stage bij Cushman & Wakefield waar hij onderzoek deed naar de invloed van verdeeld eigendom op de waarde van winkelunits in shopping centers.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/05/cushman-en-wakefield-breidt-team-verder-uit/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?