Cees van Bemmel neemt per 1 september 2015 afscheid van Van Wijnen

0

De Groepsdirectie van Van Wijnen verwelkomt in september eveneens Ben Bergsma (49). Hij volgt als groepsdirecteur bouw Hein Huisman op die met pensioen gaat.

Edwin van den Berg studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Sinds maart 2014 is hij managing director van de productiebedrijven van CRH in de Benelux. Daarvoor bekleedde Van den Berg directiefuncties binnen verschillende CRH-divisies in Europa en was hij management consultant bij Knight Wendling Consulting.

Adviseur
Cees van Bemmel: “Directie en raad van commissarissen zijn zeer verheugd met de benoeming van Edwin van den Berg”. Na zijn vertrek blijft Van Bemmel als adviseur nauw betrokken bij Van Wijnen.

Ben Bergsma nieuwe directeur Bouw
Binnen de directie van Van Wijnen Groep vindt per 1 september 2015 nog een wisseling van de wacht plaats: de 49-jarige Ben Bergsma volgt Hein Huisman op als directeur bouw. Bergsma, die de heao-studie Economisch/Juridisch voltooide en post-hbo afstudeerde in General Management, is momenteel managing director CRH Structural Nederland, marktleider in het leveren van prefab betonelementen voor de woningbouw. Voor deze functie was hij onder meer directeur operations bij Koninklijke Auping en HR-manager bij Sara Lee/Douwe Egberts.

 

http://www.vanwijnen.nl/actueel/bouwnieuws/Cees-van-Bemmel-neemt-per-1-september-2015-afscheid-van-Van-Wijnen.html?id=2311

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?