Gerbrand Schrickx partner bij Buren N.V.

0

Buren N.V. (“Buren”), advocaten, notarissen en belastingadviseurs, heeft per 1 mei 2015 Gerbrand Schrickx, kandidaat-notaris, benoemd tot partner. Vanaf die datum geeft hij leiding aan de vastgoedpraktijk. Buren hanteert een geïntegreerde aanpak van de vastgoedpraktijk waarin advocaten, (kandidaat-) notarissen en belastingadviseurs nauw met elkaar samenwerken.

Gerbrand heeft een uitgebreide expertise op het gebied van commercieel vastgoed en houdt zich bezig met alle facetten van het (notariële) vastgoed.

Gerbrand studeerde Nederlands en Notarieel Recht en is sinds 1997 als kandidaat-notaris werkzaam in het notariaat. Vanaf 2007 is hij aan Buren verbonden. Hij is met name werkzaam binnen de Haagse vestiging van Buren.

‘Wij zijn verheugd met de benoeming van Gerbrand Schrickx tot partner en verwachten met zijn ervaring en kennis onze succesvolle dienstverlening op het gebied van vastgoed verder uit te bouwen`, aldus Steven van der Waal, senior partner en notaris bij Buren.

‘Door deze benoeming is de continuïteit van het notariaat binnen de vastgoedpraktijk gewaarborgd. Van oudsher is deze praktijk één van de pijlers van ons kantoor met vele toonaangevende cliënten en zaken.’

 

http://www.burenlegal.com/nieuws/2015/05/01/persbericht-3a-partnerbenoeming-bij-buren-n-v-327

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?