Hanneke Verburg nieuwe directeur INretail

0

Hanneke Verburg (53) wordt de nieuwe algemeen directeur van INretail. Het Bestuur en de Ledenraad van de grootste non-food brancheorganisatie in ons land staan unaniem achter het besluit om haar per 1 juni te benoemen. Als algemeen directeur wordt zij eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het verenigingsbeleid en van alle overige activiteiten die INretail ontwikkelt.

Hanneke Verburg is nu nog directeur van Winkelman en Van Hessen, Bureau voor PR en Marketing. Daar trad zij in 2005 in dienst, waarna zij in 2010 tot directeur werd benoemd. Zij startte haar carrière bij een ondernemerscollege en bekleedde diverse management functies in het Onderwijs.

Met de komst van Verburg als algemeen directeur wordt de vacature ingevuld die ontstond door het vertrek van Jan Dirk van der Zee. Hij startte op 1 april als directeur amateurvoetbal bij de KNVB.

Het bestuur van INretail kijkt uit naar de komst van de nieuwe directeur. Zij heeft er alle vertrouwen in dat Verburg dankzij haar brede ervaring en persoonlijkheid de juiste persoon is om de directeursfunctie succesvol in te vullen.

 

http://www.inretail.nl/pages/2172/Hanneke-Verburg-nieuwe-directeur-INretail.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?