Hester van Buren benoemd als nieuw bestuurslid van Aedes

0

Hester van Buren (49) – directeur-bestuurder van Rochdale in Amsterdam – is benoemd als nieuw bestuurslid in het algemeen bestuur van Aedes. Aedes-leden stemden in met deze voordracht van de kandidaatstellingscommissie tijdens het verenigingscongres op 23 april 2015 in Arnhem. Zij volgt Sandra Korthuis op.

Tijdens het congres zei Hester van Buren dat ze namens alle leden in het bestuur wil werken aan het terugwinnen van vertrouwen in de branche. ‘Ik zal de komende tijd behalve praten ook vooral veel luisteren.’

Verbindende kwaliteiten
Naar het oordeel van de kandidaatstellingscommissie heeft Van Buren verbindende kwaliteiten. Zij combineert dat met een ervaren én moderne kijk op de volkshuisvesting. Ook uit het oogpunt van governance en integriteit acht de commissie Hester van Buren benoembaar.

Het algemeen bestuur van Aedes bestaat uit twaalf directeur-bestuurders van woningcorporaties en een onafhankelijk voorzitter. Het bestuur maakt onder meer samen met leden de strategische agenda voor de belangenbehartiging.

 

http://www.aedes.nl/content/artikelen/aedes/vereniging/algemeen-bestuur/hester-van-buren-voorgedragen-als-bestuurslid-aede.xml

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?