Nieuwe vastgoedadviseurs DTZ Zadelhoff

0

In de afgelopen periode heeft DTZ Zadelhoff weer een aantal nieuwe collega’s met ruime ervaring in het vastgoedvak verwelkomd.

Rogier van Weeghel (1985) versterkt sinds februari het team Agency Amsterdam van DTZ Zadelhoff. Hij richt zich voornamelijk op de Zuidas. Rogier is na zijn studie gestart als projectmanager bij ontwikkelaar Hallvard. Daarna werkte hij bij CBRE (Agency) waar hij als vastgoedadviseur eerst de kantorenmarkt in Amsterdam bediende en later in Utrecht.

Mathijs Breuk (1979) is in maart bij DTZ Zadelhoff gestart en richt zich vanuit het kantoor in Hoofddorp volledig op de kantorenmarkt in de Haarlemmermeer. Mathijs heeft 15 jaar ervaring in verschillende disciplines binnen het vastgoed. Hij heeft afwisselend ervaring opgedaan binnen property management, asset management en de makelaardij, onder andere bij Savills, Artona, CBRE en laatstelijk bij RentReview.

Guido Anker (1976) versterkt sinds 1 april het team Healthcare van DTZ Zadelhoff als senior vastgoedadviseur. Guido heeft ruime ervaring in de wereld van zorg en vastgoed. Hij is werkzaam geweest bij Stichting Rivierduinen, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg. Als coördinator portefeuillemanagement vastgoed hield Guido zich binnen Rivierduinen onder andere bezig met het mede implementeren van het vastgoedmanagement, de ingezette afbouw van de vastgoedportefeuille en het recent opgeleverde Strategisch Vastgoedplan. Daarnaast heeft Guido ruime ervaring binnen de makelaardij en taxatiewereld.

Per 1 april is Marco Vermeer in dienst getreden bij DTZ Zadelhoff en hij richt zich als adviseur Occupier Services op de regio Zuid-Holland. Marco is 35 jaar. Hij heeft na de TU Delft technische en organisatorische werkervaring opgedaan bij Procore, CVO Group, Tebodin, Ericis en Heijmans. In zijn vorige rol heeft Marco zich, naast het acquireren van inrichtingsprojecten, voornamelijk beziggehouden met de regie en ontwikkeling van kantoorconcepten. Deze werden onder zijn leiding geïmplementeerd binnen organisaties als Pernod Ricard, International Baccalaureate, Brand Loyalty en Philips.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2015/q2-2015/nieuwsberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2015/nieuwe-vastgoedadviseurs-dtz-zadelhoff/?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?