Mulder Mode huurt tweede winkelunit in Winkelcentrum Gouweplein in Waddinxveen

0

Mulder Mode en a.s.r. vastgoed ontwikkeling hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van een winkelunit van circa 157 m² in het nieuwe centrum van Waddinxveen. De Waddinxveense ondernemer opende november vorig jaar al een herenmodezaak in het nieuwe centrum. In deze tweede winkel komt damesmode in het midden tot hogere segment.

Ontwikkelaar a.s.r. is zeer blij met het vertrouwen dat Mulder Mode uitspreekt in het winkelcentrum via het huren van een tweede winkelunit. Winkelcentrum Gouweplein opende november vorig jaar haar deuren en biedt een compleet winkelaanbod voor dagelijkse boodschappen en funshoppen.

“Consumenten willen het liefst winkelen in een centrum met een goede diversiteit aan winkels. Mode is hierin essentieel,” zegt Charles Scholten, directeur ontwikkeling bij a.s.r. vastgoed ontwikkeling. “We zijn dan ook bijzonder blij een damesmodezaak aan het winkelassortiment in het nieuwe centrum te kunnen toevoegen. Het openen van een tweede winkel door Mulder Mode bevestigt dat het nieuwe winkelcentrum voor ondernemers een goede vestigingsmogelijkheid is.”

John Mulder, directeur Mulder Mode: “Al op de Passage speelden we met de gedachten om uit te breiden met damesmode en ook op onze nieuwe locatie ontvingen we veel vragen die onze ambitie bevestigden. We merken dat er nog altijd veel behoefte is aan kwalitatieve en servicegerichte winkels. Winkels die het de moeite waard maken, het Gouweplein te bezoeken. Wij streven ernaar met onze dameszaak in deze behoefte te gaan voorzien.”

Centrum Waddinxveen
Het Winkelcentrum Gouweplein bestaat in totaal uit meer dan 19.000 m² retail. Altera Vastgoed is de belegger van het winkelcentrum. Naast de winkels omvat het programma een parkeergarage voor 1.200 auto’s, 260 woningen en een sociaal cultureel centrum. Hierin zijn gevestigd Bibliotheek de Groene Venen, kunst- en cultuurorganisatie Vonk, Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen en een theaterzaal. Een belangrijk deel van de woningen is aangekocht door Woonpartners Midden-Holland. Centrum Waddinxveen is een gezamenlijk ontwerp van Soeters Van Eldonk architecten, 01-10 Architecten, rphs+, Dittmar Architecten, Rijnboutt Stedenbouw en Landschap Architecten.

 

http://www.asrvastgoedontwikkeling.nl/nieuws/persberichten/2015/04/mulder-mode-huurt-tweede-winkelunit-in-winkelcentrum-gouweplein-in-waddinxveen/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?