Benoemingen JLL optimaliseren samenwerking in regio’s Rotterdam en Den Haag

0

JLL voert een aantal benoemingen door binnen de Agency teams voor Rotterdam en Den Haag. Ysbrand de Zeeuw, tot voor kort Head of Agency Den Haag, krijgt de leiding over beide regio’s en leidt vanuit het Rotterdamse kantoor de verdere integratie van beide teams.

De vrijgekomen positie van De Zeeuw wordt opgevuld door Birgitta Padberg. Zij gaat leidinggeven aan het Agency team dat de Haagse markt bedient. Padberg is al geruime tijd een bepalende factor voor het succes van JLL in de Rotterdamse markt en gaat haar kennis en kunde inzetten om het succes van JLL in de regio Den Haag verder uit te bouwen. De leiding over de Rotterdamse Agency markt blijft bij Rogier van de Bol.

“Met deze benoemingen verstevigen we onze leidende positie in deze regio’s en zijn we nog beter in staat integrale oplossingen te bieden aan onze opdrachtgevers”, zegt Vincent Querton, CEO JLL Benelux.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/740/benoemingen-JLL-optimaliseren-samenwerking

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?