NSI benoemt Anne de Jong als Chief Investment Officer (CIO)

0

NSI N.V. (“NSI”) benoemt Anne de Jong tot Chief Investment Officer (CIO). Anne de Jong heeft ruim 20 jaar ervaring in verschillende management posities in de Nederlandse vastgoedmarkt in zowel het kantoren- als het winkelsegment. Het meest recent bekleedde hij de functie van Portfolio Director Dutch Office Fund bij CBRE Global Investors. Daarvoor had hij verschillende andere posities op het gebied van portefeuille management bij CBRE, ING Real Estate en MN Services.

Anne de Jong zal per 1 mei 2015 bij NSI in dienst treden Hij neemt de taken over van de vertrokken operationeel directeur (COO). De titel CIO (‘Chief Investment Officer’) wordt voortaan gehanteerd omdat deze beter aansluit bij het takenpakket dat bestaat uit het verder uitwerken van de strategie, in nauwe samenwerking met de algemeen directeur en de financieel directeur, en het dagelijks leiding geven aan het managen van de portefeuille van NSI.

De aanstelling van Anne de Jong tot CIO geschiedt onder voorwaarde van de benoeming door een nog op te roepen buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders.

De directie van NSI zal na deze benoeming bestaan uit Johan Buijs (CEO), Daniël van Dongen (CFO) en Anne de Jong (CIO).

 

http://www.nsi.nl/upload/1963.pdf

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?