Marc van Tilburg nieuwe Director Research & Consulting bij CBRE

0

Marc van Tilburg (41) is aangetreden als Director Research & Consulting bij vastgoedadviseur CBRE, op het Nederlandse hoofdkantoor in Amsterdam. Hier zal hij leiding geven aan een vierkoppig team dat onder andere de trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt onderzoekt. Het gaat hierbij om de sectoren kantoren, retail, logistiek, hotels, woningen en zorgvastgoed. Van Tilburg volgt Machiel Wolters op die per 1 april verantwoordelijk wordt voor EMEA Industrial & Logistics Research.

Marc van Tilburg is de afgelopen acht jaar in diverse functies werkzaam geweest voor Ahold. Als Senior Consultant Location Strategy was hij onder andere verantwoordelijk voor de locatiestrategie van Albert Heijn in België en de coördinatie van de meerjarenstrategie voor het winkelnetwerk van de Ahold-formules.

Voor zijn werkperiode bij Ahold was Van Tilburg werkzaam als Adviseur Ruimtelijk-Economische Ontwikkeling bij de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg. Na zijn studie Economie aan de Universiteit Maastricht startte Van Tilburg zijn loopbaan als eigenaar van Small Business Marketing, een strategisch marketing adviesbureau met focus op het MKB.

 

http://nieuws.cbre.nl/marc-van-tilburg-nieuwe-director-research–consulting-bij-cbre/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?