Wilfred van der Neut nieuwe directeur Dynamis

0

Drs. ing. Wilfred van der Neut MRE (1971) treedt met ingang van 1 mei 2015 als directeur in dienst bij Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars.

Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor de interne organisatie van Dynamis en haar leden. Extern is hij verantwoordelijk voor de landelijke business development, naamsbekendheid en merkpositionering. Hij wordt hiermee het nieuwe boegbeeld van de Dynamis organisatie.

Van der Neut heeft binnen de vastgoedbranche ervaring opgedaan in verschillende disciplines. Binnen ING Real Estate Development is hij werkzaam geweest in verschillende functies, van senior vastgoedontwikkelaar tot projectdirecteur. Recentelijk was hij bij Propertize onder meer projectdirecteur van The Wall Utrecht. Van der Neut heeft Ruimtelijke Ordening en Planologie gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en aan Universiteit Nyenrode rondde hij het Intensief Doctoraal Programma Bedrijfskunde af. Ook behaalde zijn Master of Real Estate aan de Universiteit van Amsterdam.

 

http://dynamis.nl/Nieuws/11149/Wilfred-van-der-Neut-nieuwe-directeur-Dynamis.html#.VQvjCPmG9cw

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?