Bestuursrecht specialist Anne-Marie Klijn versterkt NautaDutilh

0

Anne-Marie Klijn (1964) is benoemd tot partner bij NautaDutilh. Anne-Marie, specialist op het gebied van het algemeen bestuursrecht en het omgevingsrecht, adviseert al 25 jaar ondernemingen, maatschappelijke instellingen en overheden op gebieden waar de overheid direct invloed uitoefent op de samenleving.

Haar expertise loopt uiteen van het algemeen en Europees bestuursrecht, ruimtelijke ordening, milieu, overheidsaansprakelijkheid tot handhaving en toezicht. Zij is nauw betrokken bij de nieuwe Omgevingswet als lid van de door de minister van Infrastructuur en Milieu ingestelde adviescommissie voor de nieuwe Omgevingswet. Anne-Marie heeft jarenlange ervaring met juridisch procesmanagement, strategische en politiek gevoelige advisering en procesvertegenwoordiging bij de (bestuurs)rechter.

Erik Geerling, bestuursvoorzitter van NautaDutilh: “We zijn bijzonder verheugd dat Anne-Marie onze bestuursrechtpraktijk komt versterken. Haar jarenlange ervaring en brede expertise dragen bij aan de continuering en verdere versteviging en verbreding van onze leidende positie op het gebied van bestuursrecht.”

Anne-Marie is Qualified Member van de Royal Institution of Chartered Surveyors, een instituut voor bouw en vastgoedprofessionals. Daarnaast is ze onder andere lid van de adviescommissie voor de nieuwe omgevingswet, de Vereniging Bouwrecht-Advocaten en de Vereniging van Milieurecht Advocaten. Regelmatig doceert en publiceert ze over haar vakgebied. Legal directory Chambers roemt haar vanwege haar ‘excellent performance before the Council of State, as well as her commercial advice.’ Anne-Marie, advocaat sinds 1990, was sinds 1997 partner bij Boekel de NerĂ©e.

 

http://www.nautadutilh.com/nl/home/nieuws-evenementen/nieuws-publicaties/nieuws/2015/3/bestuursrecht-specialist-anne-marie-klijn-versterkt-nautadutilh/

Share.

Leave A Reply