Richard van Houtum in dienst bij Blauwhoed

0

Richard van Houtum (27) is per 1 maart 2015 in dienst getreden bij Blauwhoed als medewerker vennootschapsbeheer/juridisch assistent. Blauwhoed richt zich als onafhankelijke antwoordgerichte ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed en is in diverse plaatsen actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.
Posities worden 1 op 1 met eindgebruikers geacquireerd en ontwikkeld. Hierbij wordt gewerkt met een verrassend klantgericht, open source proces waarin met de Blauwhoed Studio klanten vroegtijdig worden betrokken.

Richard gaat zich onder andere bezig houden met vennootschapsbeheer en het ondersteunen van juridische zaken. Voordat hij bij Blauwhoed in dienst trad was Richard van Houtum de afgelopen jaren werkzaam bij o.a. Heijmans als juridisch assistent.

 

http://blauwhoed.nl/richard-van-houtum-dienst-bij-blauwhoed

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?