Hester van Buren voorgedragen als bestuurslid Aedes

0

Ter invulling van de vacature in het bestuur van Aedes, die ontstaat door het vertrek van Sandra Korthuis, heeft de kandidaatstellingscommissie een nieuw bestuurslid geselecteerd: Hester van Buren, directeur-bestuurder van Woningstichting Rochdale te Amsterdam.

Tijdens het verenigingscongres op 23 april 2015 kunnen de leden stemmen over deze voordracht. De andidaatstellingscommissie, die bestaat uit Mieke van den Berg, Johan Klinkenberg en Marinus Kempe, keek bij de keuze voor deze voordracht naar de voor de vacature vastgestelde profielschets. Van Buren heeft kwaliteiten die verbindend zijn voor alle leden en onze doelgroepen. Zij combineert dat met een ervaren en moderne kijk op de volkshuisvesting.

Kandidaten toevoegen
Elke kandidaat die niet door de kandidaatstellingscommissie is voorgedragen heeft volgens de statuten van Aedes het recht binnen twee weken (tot 24 maart) de commissie te verzoeken aan de voordracht te worden toegevoegd. Dit kan per e-mail aan de secretaris van de kandidaatstellingscommissie, mr. Mark van der Hiel op m.vanderhiel@aedes.nl.

Definitieve voordracht
Op deze wijze ontstaan er meerdere tegenkandidaten, waarover het congres zal stemmen. De kandidaatstellingscommissie maakt uiterlijk op 26 maart aanstaande bij de definitieve voordracht aan de leden bekend of er kandidaten aan de voordracht zijn toegevoegd.

 

http://www.aedes.nl/content/artikelen/aedes/vereniging/algemeen-bestuur/hester-van-buren-voorgedragen-als-bestuurslid-aede.xml

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?