René Grotendorst vertrekt bij Rochdale

0

René Grotendorst vertrekt op 1 juli a.s. bij Rochdale. De belangrijkste reden is dat hij na 40 jaar fulltime werken meer tijd wil besteden aan andere dingen.

Niet met pensioen
Op 11 juni wordt zijn afscheid officieel gevierd. ‘Ik ga niet met pensioen, maar ik wil wel veel minder gaan werken’, aldus Grotendorst. ‘Aanvankelijk dacht ik dat het niet zo’n ingewikkelde beslissing zou zijn, maar dat viel me toch nog tegen. Ik doe mijn werk met veel plezier en het geeft nog extra voldoening als je maatschappelijk zinvol werk kunt doen. Een stap terug doen vond en vind ik daarom nog niet zo gemakkelijk.’

Rustiger vaarwater
De beslissing van Grotendorst is vergemakkelijkt omdat Rochdale na 6 moeilijke jaren weer in rustiger vaarwater terecht is gekomen. ‘We komen in een andere fase die weer nieuwe initiatieven en accenten vraagt: een goed tijdstip voor een wissel. En het is heel prettig te weten dat mijn collega Hester van Buren het voorzitterschap straks overneemt en er samen met Nico Overdevest voor zorgt dat naast vernieuwing ook de continuïteit gewaarborgd is. We gaan nog op zoek naar een nieuwe derde bestuurder die ook weer nieuwe kennis en ervaring kan inbrengen.‘

 

http://www.rochdale.nl/over-ons/nieuws/28/929/ren%C3%A9-grotendorst-vertrekt-bij-rochdale.aspx#.VP35WVVj-iw

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?