Mark Loeffen in dienst bij Verwey Vastgoed

0

Verwey Vastgoed heeft Mark Loeffen aangesteld als VvE-Manager op het kantoor in Rotterdam. Dit vanwege de groei die de VvE-portefeuille van Verwey Vastgoed in de regio Rotterdam doormaakt.
Mark Loeffen was hiervoor onder andere werkzaam als accountmanager VvE bij Grontmij Vastgoedmanagement. Tevens heeft Verwey Vastgoed Dick Massop aangesteld als Financieel Manager. Verwey Vastgoed werkt met accountteams die gekoppeld zijn aan opdrachtgevers.

Binnen het gehele segment van het vastgoedmanagement is Verwey Vastgoed actief. In opdracht van diverse gerenommeerde vastgoedbeleggers, asset managers, corporaties en gemeentes beheert Verwey Vastgoed kantoren, bedrijfshallen, winkels, woningen en VvE’s.

Momenteel zijn er 120 medewerkers vanuit meerdere kantoren werkzaam bij Verwey Vastgoed BV. Verwey Vastgoed BV is ISAE 3402 Type II gecertificeerd.

 

http://verweyvastgoed.nl/NieuwsDetail.aspx?RecID=11122

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?