Heijmans voornemens Sjoerd Vollebregt als commissaris te benoemen

0

Heijmans wil Sjoerd Vollebregt als zesde lid van de raad van commissarissen benoemen. De voorgenomen benoeming komt voort uit de behoefte om tot een evenwichtig rooster van aftreden voor de commissarissen te komen.

Sjoerd Vollebregt (1954) is lid van de raad van commissarissen van TNT sinds 2013. Hij is tevens voorzitter van de advisory board Airbus Defence and Space Netherlands. Van 2002 tot en met april 2014 was hij voorzitter van de raad van bestuur van Stork B.V. en Fokker Technologies B.V. (onderdeel van Stork). Daarvoor was hij werkzaam in diverse internationale eindverantwoordelijke functies op het gebied van business development en logistiek bij Exel, Ocean, Intexo Holding en Royal Van Ommeren.

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 15 april 2015 zal de heer Vollebregt worden voorgedragen als commissaris van Heijmans N.V. voor een periode van vier jaar.

 

http://www.heijmans.nl/nl/nieuws/heijmans-voornemens-sjoerd-vollebregt-als-commissaris-te-benoemen/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?