Rien Lammertink nieuwe bestuurder Wooninvesteringsfonds

0

De Raad van Toezicht van het Wooninvesteringsfonds heeft Rien Lammertink op 23 februari 2015 benoemd tot directeur-bestuurder a.i. van het Wooninvesteringsfonds. Lammertink heeft een ruime ervaring als interim bestuurder en als adviseur in de corporatiewereld. Hij volgt Jacques Thielen op die sinds september 2013 deze functie heeft vervuld.

In november 2014 heeft het WIF overeenstemming met Round Hill bereikt over de verkoop van de woningportefeuille. De overdracht staat gepland voor eind maart. Eerder deze maand heeft het ministerie zijn goedkeuring verleend. Jacques Thielen heeft hiermee zijn opdracht afgerond en gaat zich op zijn andere activiteiten binnen Orka Advies richten.

De voornaamste taak van Rien Lammertink is de overdracht van de portefeuille.

Het Wooninvesteringsfonds in Zeist is in 2005 opgericht met als doel woningen van corporaties aan te kopen en vervolgens later te verkopen. Door gewijzigd overheidsbeleid hebben corporaties tegenwoordig meerdere alternatieven om complexen te verkopen. Het Wooninvesteringsfonds is een toegelaten instelling.

 

http://www.wif.nl/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?