Sven van Balen Senior Commercieel Manager Heembouw

0

Met ingang van 1 februari is Sven van Balen bij Heembouw in dienst getreden als Senior Commercieel Manager Bedrijfsruimten voor de regio Midden Nederland. Als turnkey bouwer biedt Heembouw haar klanten een integrale oplossing voor hun huisvestingsvraagstukken.

Op de markt voor bedrijfsruimten is Heembouw een belangrijke speler, met name op het gebied van bedrijfsruimten voor productiebedrijven en de foodsector. Zo realiseert Heembouw in Bleiswijk een meerlaagse (3 verdiepingen) bakkerij van 12.600 m2 voor supermarktketen Hoogvliet. In Rijnsburg is Heembouw bezig met de uitbreiding en verbouwing van de bedrijfshuisvesting van Heemskerk Fresh & Easy. Hier wordt aan het huidige logistieke centrum 8.500 m2 bedrijfsruimte plus 2.000 m2 verdiepingsvloer toegevoegd. Circa 4.000 m2 van de huidige huisvesting wordt verbouwd en geschikt gemaakt voor productiedoeleinden, waarmee de productiecapaciteit van dit succesvolle groentebewerkingsbedrijf substantieel wordt uitgebreid. Verder start Heembouw in opdracht van WDP Nederland binnenkort met de turnkey realisatie van de nieuwe huisvesting voor Hypsos BV. De nieuwe huisvesting van dit internationale design- en productiebedrijf bestaat uit ca. 7.200 m2, verdeeld over productie- en opslagruimte van ca. 5.700 m2 en ca. 1.500 m2 kantoorruimte.

Sven van Balen is als verantwoordelijke aangesteld voor het commerciële team in Midden Nederland en zal actief zijn vanuit de vestigingen in Roelofarendsveen en Amersfoort. Hiervoor was hij werkzaam bij BAM in verschillende leidinggevende functies.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/sven-van-balen-senior-commercieel-manager-heembouw.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?