Jessie Wagenaar wordt directeur Verkoop en Gebiedsmarketing BPD

0

Jessie Wagenaar (33) wordt per 1 april a.s. directeur Verkoop en Gebiedsmarketing van BPD in Nederland. Zij is nu gebiedsmarketeer voor de regio’s Zuid en Zuid-West van BPD.

Met de benoeming van Jessie Wagenaar geeft BPD invulling aan een nieuwe positie binnen de Nederlandse verkooporganisatie, die aan de vooravond staat van een belangrijke verandering. In het contact met de klant zullen digitale technieken, naast de human touch, een belangrijke rol gaan spelen.

Jessie Wagenaar, die Planologie aan de Universiteit van Amsterdam studeerde, kwam op 1 juli 2008 in dienst van BPD (toen nog Bouwfonds Ontwikkeling) als marketingmanager in de regio Zuid. Vanaf februari 2012 vervult zij de functie van gebiedsmarketeer.

Woningmarktonderzoeken
Zij werkte als auteur mee aan grootschalige woningmarktonderzoeken en – visies die Rabobank en Bouwfonds Ontwikkeling deden in Uden-Veghel (2011) en Breda, Eindhoven-Veldhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg (2014).

In 2011 rondde Jessie Wagenaar haar Master of Business Administration (MBA) af aan de Business School Nederland.

 

http://www.bpd.nl/over-bpd/nieuws/jessie-wagenaar-wordt-directeur-verkoop-en-gebiedsmarketing-bpd

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?