KNB heeft nieuwe voorzitter

0

Jef Oomen is met ingang van 8 februari de nieuwe voorzitter van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Hij was ruim tweeënhalf jaar bestuurslid en vicevoorzitter van de KNB.

Oomen is sinds 1994 notaris in Den Bosch. Eerder was hij al bij de KNB betrokken als ringsecretaris en lid van de ledenraad. Oomen volgt Franc Wilmink als voorzitter op.

Hij wil dolgraag aan de slag gaan met de invulling van het strategische beleidsplan Notaris 2.0 van de KNB. Oomen: ‘Het notariaat vervult een duidelijke maatschappelijke functie die zichtbaar moet zijn. De maatschappij moet de rol van het notariaat als waardevol en relevant gaan zien. Daarnaast willen we een nieuwe toegevoegde waarde creëren door nog meer gebruik te maken van de mogelijkheden die digitalisering van de juridische dienstverlening met zich meebrengt. Uiteraard hechten we ook veel waarde aan de organisatie en dienstverlening van kantoren, opleiding, beroepsperspectief en internationalisering.’

 

http://www.knb.nl/nieuwsberichten/knb-heeft-nieuwe-voorzitter

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?